Kaemning barbie har spil

Min kusine elsker at lege med hår, du kan strejke hende i flere timer og skrive dem selv. Samtidig er hun virkelig engageret, der ønsker at alt skal se perfekt ud, kan hun lave en fletning et dusin gange, alle sammen skaber hårbuer for dem eller knuser dem. Han elsker skolespil og gør dem. Hendes nye rolle som Princess Joker er gammel og sjov, og jeg vil gerne have en perfekt frisure og kjole. I begyndelsen forankrede min mor hende med et par fletter med bånd, der var knyttet til dem. Så sagde denne dejlige elleveårige nej nej ikke engang. Jeg vil se pænere ud i styret hår .... så det begyndte. En halv times ledelse, også deres modellering. Hun så smuk ud som en stor dronning. Men som det sker med forkælet piger, ændrede hun sig ganske hurtigt. Der er ikke gået to timer siden begyndelsen af ​​implementeringen. Uventet ... hun ændrede sig helt, og i hendes tale lød det et par mere: "Ikke, jeg kan ikke lide det, da jeg ikke husker prinsessen, hvad hendes pige er meget gerne." Hun opfandt en ny frisyre, fastgjorde hendes hår i en fyldt kokas situation. Selvfølgelig, som hun sagde ovenfor, har vi nu en begivenhed med at skabe håret, den sidste gik samtidig meget glat. Hendes mor var på den ene side på den anden side klar i tyve minutter.

Jeg anbefaler bubu-store hårklip